fbpx

Waarzegster Amsterdam

Hi, wat leuk dat je een waarzegster voor jouw aankomende personeelsfeest of ander evenement in Amsterdam zoekt. Mijn naam is Sheeda en ik heb al 25 jaar ervaring als waarzegster. Het lijkt me leuk om erbij te zijn!

Ontdek meer

Sfeer in de zaal dankzij waarzegster met decor

Tijdens mijn optreden kom ik uiteraard gehuld in mijn speciale waarzegster outfit, zoals je kunt zien op de foto bovenaan deze pagina. Maar natuurlijk zorg ik er ook voor dat mijn tafel voorzien is van spullen die voor een mysterieuze sfeer zorgen. Achter mij staat een decor met mysterieuze attributen, zodat het gelijk duidelijk is wat ik doe en de juiste sfeer op jullie feest gecreërd wordt. 

Houd rekening met lange rijen

 Tijdens mijn optredens staan er vrijwel altijd lange rijen, handig om rekening mee te houden tijdens het organiseren van jullie feest… Het is voor mij het fijnst als ik mijn sessies op een rustigere plek in de zaal of in een apart gelegen ruimte kan houden.  

Welke waarde bied ik als artiest op jullie personeelsfeest of evenement?

– Gasten praten graag samen (na) over mijn lezingen
– Inclusief decor en mysterieuze sfeer
– Een lezing van een waarzegster wordt niet snel vergeten
– Samen op de foto voor op social media
– Inzicht in de kracht van bezoekers en hen daarmee motiveren
– Professionele waarzegster met meer dan 25 jaar ervaring

Gasten krijgen eindelijk antwoorden op vragen

Wat lees ik eigenlijk precies in de handen van jouw bezoekers tijdens een uitgebreide uitleg over de lijnen? Elke hand bestaat uit een levenslijn, een hartlijn en een hoofdlijn. Dit zijn dan ook de lijnen die ik lees. De dingen die ik vertel gaan over het liefdesleven van jouw bezoekers, over hun karakter, de relatie met henzelf en ik vertel waar hun krachten liggen. En hoe zij deze krachten op hun werk en in hun privéleven kunnen gebruiken. Mijn geheim? Ik vertel nóóit enge dingen, want anders had ik het zelf ook nooit zo lang volgehouden. 

Een greep uit mijn klanten

Adecco

Min. van Defensie

Reg. Belasting Groep

Vlietland Ziekenhuis

Oranje Fonds

Veelgestelde vragen

 

Wat voor soort entertainment is het precies?

Je kunt mij boeken voor alle soorten evenementen, omdat ik eventueel ook zonder decor kan komen om door de zaal rond te lopen. Met mijn uitstraling en ervaring als handlezer weet ik op ieder feest of evenement de juiste sfeer te creëren. 

Voor hoe lang ben ik in te huren?

Ik ben voor maximaal 6 uur te boeken. Bij een feest of evenement met meer dan 200 bezoekers adviseer ik om mij voor minimaal 4 uur te boeken, omdat anders lang niet iedereen aan de beurt komt voor een handlezing. 

Wat kost het om mij als waarzegster in te huren?

€150,- per uur, excl. 9% btw en reiskosten.

In welke steden kun je mij als waarzegster inhuren?

Naast Amsterdam ben ik ben door heel het land te boeken, maar als ik langer dan 2 uur moet reizen bereken ik de extra tijd er als uurprijs bij. Ik woon zelf in de Vleuterweide, vlakbij Utrecht.